Alles over Bokashi

Alles over Bokashi

Met Bokashi zet u keukenafval binnen enkele weken om in voedzame compost. Het proces is eenvoudig: voeg Bokashi-zemelen met micro-organismen aan uw afval toe, sluit de bak luchtdicht af en laat het twee tot drie weken fermenteren. Het resultaat is een schoon, geurvrij, en milieuvriendelijk composteerproces zonder ongewenste insecten.
Lees meer
1 Artikelen
Never miss anything!

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Wachtwoord vergeten?
Favorieten
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Taal & Valuta
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »